Kariyer Forum’16

grey1

Bilkent Üniversitesi öğrencileri ile başarılı firma yetkililerinin ve alanında başarılı isimlerin buluşma noktası olan Kariyer Forum bu sene 10. yaşını kutluyor. 20-21-22-23 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan Kariyer Forum’un bu seneki konukları ve etkinlik programı ise şöyle:

TURKCELL

Kariyer Forum bu sene açılışını telekomünikasyon alanının öncülerinden Turkcell ile yapıyor. Türkiye’nin en büyük GSM operatörü olan Turkcell’i, İşe Alım Portföy Yöneticisi Rümeysa Kaymakçı ve Dijital Servisler Pazarlama Yöneticisi Murat Sunal temsil ediyor.indir

Tarih: 20 Aralık Salı

TÜRK TRAKTÖRttrk

Koç Holding ve dünyanın en büyük traktör ve zirai ekipman üreticilerinden CNHI ortaklığındaki Türk Traktör’ü İnsan Kaynakları Direktörü Osman Özdemir anlatıyor.

Tarih: 20 Aralık Salı

Yer: FFB05

Saat: 17.40

TÜRK TELEKOMTurk-Telekom_Yeni_Logo

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip, 2009 ve 2010’da 2 yıl üst üste Türkiye’nin en değerli markası seçilen Türkiye’nin en büyük entegre telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, Teknoloji Grup Müdürü Ahmet Fethi Ayhan tarafından temsil ediliyor.

Tarih: 21 Aralık Çarşamba

FNSS

Türkiye’de savunma sanayine yönelik ilk özel sektör kuruluşu olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir numaralı tedarikçisi olan savunma sanayi devi FNSS, Organizasyonel Gelişim Müdürü Barış Arpacı  ve Teknik Lider Nusret Duyar tarafından tanıtılıyor.

Tarih: 22 Aralık Perşembefnss-logo_beyaz_fon_0

MİTAŞ AR-GE DANIŞMANLIK VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. (MADBT)mitas

Enerji, telekomünikasyon, aydınlatma, kimya ve bilişim sektörlerinde faaliyet gösteren; 5 kıtada 125’ten fazla ülkeye ihracat yapan MİTAŞ, SAP Grup Müdürü Emrah Volkan Sarıçiçek tarafından temsil ediliyor.

Tarih: 22 Aralık Perşembe

Saat: 17.40

SIEMENSindir (1)

Avrupa’nın en büyük teknoloji şirketi Siemens üst düzey yöneticileriyle bizlerle buluşuyor.

Tarih: 23 Aralık Cuma

Yer: FFB05